Ieder zijn verhaal

Iedereen kan een verhaal vertellen. Een verhaal opschrijven is moeilijker. Want je wilt je lezers raken en in beweging brengen. Hoe? Met een uniek verhaal, jouw verhaal! Lukt het niet om dat te schrijven? Dan kan ik je helpen.

 
Ik ben Annette Cost en werk sinds 2012 onder de naam TekstGevoel als tekstschrijver en redacteur. Waarom?

  • Omdat ik van jongs af aan plezier beleef aan schrijven.
  • Omdat de nuances in de taal me zo boeien.
  • Omdat ik altijd de uitdaging zie in het vertalen van gedachten en ideeën, ook die van jou, in een goede tekst.
  • Omdat ik met oog voor detail jouw teksten net iets beter kan maken.
  • Omdat ik het leuk vind om originele invalshoeken voor jouw verhaal te zoeken.
  • Omdat ik graag met aandacht en gevoel jou wil helpen bij het schrijven van jouw verhalen.

Bemoeial

Er is niets mooier dan luisteren naar mensen als ze vertellen over dingen waar ze mee bezig zijn en daar een verhaal van maken waarvan zij zeggen 'dat is precies wat ik bedoel'. Dat kan gaan om teksten voor traditionele media, denk daarbij aan personeelsbladen, brochures, brieven en jaarverslagen. Maar ik schrijf natuurlijk ook blogs, nieuwsbrieven en zoekmachinevriendelijke teksten voor websites.

Daarnaast zorgen mijn kennis en ervaring ervoor dat ik me ook kan ‘bemoeien’ met de strategische kant van communicatie.

Ervaring

In 1987 ging ik bij de Rabobank werken. Binnen de Rabobank Groep deed zich de ontwikkeling voor dat communicatie-activiteiten door Rabobank Nederland steeds meer decentraal werden belegd. Dat bood mij een kans om me binnen het bankwezen meer op letters dan op cijfers te richten. En zo gebeurde het dat ik van 1994 tot 2012 als communicatiemedewerkster bij lokale Rabobanken werkte. Tijdens mijn jaren bij de Rabobank, volgde ik met succes de opleidingen PR-A en Communicatiemanagement en een cursus Journalistiek. Schrijfervaring deed ik door de jaren heen met name op in de praktijk.

Uitdaging

Nog altijd is mijn mooiste uitdaging vragen stellen, luisteren en een verhaal met gevoel schrijven. Dat verklaart ook de naam TekstGevoel. Verhalen achter mensen en feiten. Verhalen die je raken, overtuigen en in beweging laten komen.